93 873 29 91

Disseny i programació web

Treballem amb tecnologia com HTML5, CSS3, PHP, jQuery o XML per oferir les millors solucions en programació web i desenvolupament de projectes a Internet.

Els nostres serveis

Allotjament web

A Space Bits et podem oferir les millors opcions d'allotjament web, tan per a empreses com particulars. Tots aquests paquets inclouen espai per al vostre domini i correu, així com totes les eines necessàries per gestionar el vostre propi compte de forma autònoma.

Tota web, una vegada finalitzada, requereix d'un servidor connectat 24/7 a Internet per a que sempre sigui accessible. És per això que a Space Bits disposem dels nostres propis servidors i us podem oferir el paquet d'allotjament que millor s'adapti a les vostres necessitats. Tanmateix però, si cap de les següents ofertes satisfà les vostres necessitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i estudiarem el vostre cas individualment per a la millor opció d'allotjament.

Disposem de diferents modalitats d'allotjament, tant per a professionals del sector que saben gestionar el seu propi compte d'allotjament com per a empreses que requereixen un servei i manteniment integral. Contacta amb nosaltres, explica'ns el teu projecte i t’assessorarem sobre el millor paquet d'allotjament web que et podem oferir.

A més, per a cada paquet d'allotjament podem oferir-te un panell de control per a gestionar íntegrament tot el teu compte, còpies de seguretat de tota la informació i suport tècnic gratuït.