93 873 29 91

Disseny i programació web

Treballem amb tecnologia com HTML5, CSS3, PHP, jQuery o XML per oferir les millors solucions en programació web i desenvolupament de projectes a Internet.

Els nostres serveis

Et podem oferir serveis especialitzats en Internet com allotjament web, disseny i programació de pàgines web, estudis de posicionament en cercadors, comerç electrònic, informes tècnics d'optimització de pàgines web, registre i gestió de dominis, tot tipus d'intranets i integració de bases de dades, etc.

Per a consultar d'una forma exhaustiva tots aquests serveis pots consultar el menú de serveis situat a la part esquerra. Si tens qualsevol dubte o necessites una solució a mida i més personalitzada, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Disseny web

El món del disseny web està sempre en constant moviment degut a les noves tecnologies i les tendències gràfiques del moment. Amb la nostra professionalitat i llarga experiència en aquest camp et podem oferir una garantia completa per a tots els camps i processos al llarg dels quals desenvoluparem un lloc web a mida amb les teves necessitats.

· T'assegurem dissenys exclusius, sense mòduls ni plantilles. La teva web serà única i exclusiva.

· Integrem el disseny web amb la imatge corporativa del teu negoci i, si cal, et podem proposar una nova imatge global.

· Realitzem un estudi per assolir la millor optimització de la pàgina web per a millorar els resultats en les cerques i el posicionament en els cercadors més utilitzats d'Internet.

· Alta als buscadors. Una vegada realitzada l'optimització de la pàgina, s'inicien totes les gestions per tal que la pàgina web obtingui la millor posició possible en els rankings dels millors buscadors.

Més informació sobre Disseny Web

Imatge corporativa

La imatge corporativa d'una empresa és normalment un factor que es manté sempre a segon pla, però acaba convertint-se en una peça clau a l'hora de transmetre una filosofia de treball al client i a tothom en general. El nostre equip de disseny pot estudiar les teves necessitats i preparar-te un projecte especialment adaptat a tot allò que t'agradaria transmetre amb la imatge de la teva empresa.

Podem dissenyar-te un nou logotip o actualitzar-te l'actual, de la mateixa forma que podem integrar-te aquesta nova imatge corporativa en tot el material gràfic i de papereria que utilitzi la teva empresa, com factures, cartes, albarans, cartes de presentació, publicitat i promoció diversa, etc.

Accesibilitat i usabilitat

Una web ben feta no és simplement una web gràficament espectacular, sinó que tanmateix ha de resultar accessible d'una forma eficaç i intuïtiva per l'usuari. Per a obtenir un lloc web que acompleixi amb totes aquestes expectatives cal realitzar un estudi previ i analitzar amb cura com s'introduiran tots els diferents elements, de forma que la web resulti òptima en la seva visualització i navegació indiferentment de les condicions en que sigui visitada.

Gestió de continguts

Disposar d'una web amb contingut dinàmic i constantment actualitzat és un fet prioritari a l'hora de fidelitzar clients i visitants al nostre lloc web. Actualitzar tot el contingut d'una pàgina web manualment representa una forma feixuga, cara i innecessària de realitzar aquestes tasques de manteniment. Per això, et podem oferir gestors de continguts especialment desenvolupats per al teu lloc web, i seguint les teves pròpies indicacions.

Desenvolupem cada gestor de continguts de forma totalment autònoma i clarament integrat amb el mateix lloc web, de manera que et resulti fàcil i ràpid realitzar tots els canvis que desitgis tu mateix, sense haver de necessitar la nostre ajuda ni cap suport informàtic

Intranet / Extranet

Una Intranet / Extranet és un conjunt d'informacions i recursos que poden ser utilitzats per un conjunt d'usuaris dintre un grup concret, amb diferents nivells d'administració. Les seves aplicacions poden ser múltiples i avui en dia conformen ja una de les principals eines de comunicació i gestió de tot tipus d'empreses.

Disposant d'una Intranet, podràs gaudir de prestacions com tenir tot el teu estoc actualitzat a temps real amb una botiga de comerç electrònic, servei de comunicació tant intern com extern mitjançant tot tipus de missatgeria, control d'usuaris, calendari de tasques, agenda multi-usuari, etc.

Com cada empresa i les seves necessitats són radicalment diferents les unes de les altres, desenvolupem cada Intranet / Extranet partint des de zero i integrant tan sols aquelles aplicacions estrictament necessàries per a cada projecte, optimitzant així el temps i el cost final.

Comerç electrònic

A Space Bits disposem dels mitjans i l'experiència suficient per a facilitar la introducció del teu negoci a Internet i desenvolupar-ne les eines necessàries per a la seva correcta adaptació. La nostre política es desenvolupar cada botiga en línia de forma totalment personalitzada, ja que una empresa que distribueix peces mecàniques a nivell internacional no ha de tenir forçosament les mateixes necessitats que una floristeria que té ventes a un nivell local.