93 873 29 91

Disseny i programació web

Treballem amb tecnologia com HTML5, CSS3, PHP, jQuery o XML per oferir les millors solucions en programació web i desenvolupament de projectes a Internet.

Els nostres serveis

e-Marketing

Et podem oferir serveis especialitzats en Internet com allotjament web, disseny i programació de pàgines web, estudis de posicionament en cercadors, comerç electrònic, informes tècnics d'optimització de pàgines web, registre i gestió de dominis, tot tipus d'intranets i integració de bases de dades, etc.

Per a consultar d'una forma exhaustiva tots aquests serveis pots consultar el menú de serveis situat a la part esquerra. Si tens qualsevol dubte o necessites una solució a mida i més personalitzada, no dubtis a contactar amb nosaltres.

SEO / Posicionament web i SEM / Optimització web

El SEO (Search Engine Optimization) i el SEM (Search Engine Marketing) són les tècniques més utilitzades per augmentar el rendiment dels llocs webs en els diferents buscadors d’Internet i atraure un tràfic selectiu segons les característiques dels nostres serveis. Són tècniques oposades que han de ser usades segons els objectius i necessitats plantejades per a cada lloc web.

L’èxit als cercadors és una suma de molts factors que no sempre es poden predir o calcular al 100%. La base imprescindible és programar una pàgina perfectament habilitada per a tal funció, amb unes característiques molt concretes i que habitualment cal estudiar des d’un principi. El volum de contingut i la renovació del mateix, l’intercanvi d’enllaços i la promoció de la pàgina són factors que indubtablement poden ajudar, però sempre sobre una base tècnicament preparada i apta per a tal funció.

Més informació sobre posicionament i optimització web

Informes / Avaluació web

Si la vostra pàgina web porta ja un bon temps a la xarxa i el seu volum de tràfic i popularitat no és l’esperat, cal revisar tot allò que està frenant la seva promoció. A Space Networks disposem del servei Informes Web, mitjançant els qual realitzem un estudi acurat de tota pàgina web analitzant aspectes com la coherència gràfica i imatge corporativa, funcionalitat i utilitat, programació interna, preparació per als cercadors i molts altres punts.

Sol·licitant aquest informe, sabrem els punts forts i febles de la nostre pàgina web al mateix temps que coneixerem quines mesures cal prendre per a reforçar els diferents punts d’una forma permanent.

Més informació sobre informes web

Comunicació corporativa

Disposem de tots els mitjans suficients per a garantir el correcte desenvolupament de diferents plans estratègics necessaris per a la comunicació corporativa de tot tipus d’empreses i institucions. Des de la consultoria inicial per a avaluar els procediments actuals, fins al disseny final dels diferents plans de comunicació, analitzem les característiques de cada client i desenvolupem les pautes més adient per a cada tipus de comunicació i entorn.

Cal incloure dintre aquest camp serveis tan variats com l’enviament de butlletins electrònics i notes de premsa, l’emissió d’elements promocionals en diferents formats, disseny de campanyes publicitàries en formats digitals, adaptació de la imatge corporativa en les diferents vies de comunicació, etc.

Marketing online i disseny de campanyes

La promoció a Internet és imprescindible en un mercat com l’actual, però cal conèixer bé les necessitats de cada cas concret per a obtenir uns resultats adients a les nostres expectatives. Amb la nostra experiència et podem assessorar i dissenyar campanyes en diferents àmbits, facilitant-te la promoció i presentació de nous productes, la captació de nous clients, ampliant-te els horitzons en branding i desenvolupar-te totes les eines necessàries per la promoció de la teva marca.

Cada campanya inclou un estudi previ de la marca, un pla de disseny i desenvolupament de la mateixa i un seguiment per a conèixer en tot moment els objectius assolits i les possibles accions a dur a terme en cada instant.