93 873 29 91

Disseny i programació web

Treballem amb tecnologia com HTML5, CSS3, PHP, jQuery o XML per oferir les millors solucions en programació web i desenvolupament de projectes a Internet.

Els nostres serveis

Et podem oferir serveis especialitzats en Internet com allotjament web, disseny i programació de pàgines web, estudis de posicionament en cercadors, comerç electrònic, informes tècnics d'optimització de pàgines web, registre i gestió de dominis, tot tipus d'intranets i integració de bases de dades, etc.

Per a consultar d'una forma exhaustiva tots aquests serveis pots consultar el menú de serveis situat a la part esquerra. Si tens qualsevol dubte o necessites una solució a mida i més personalitzada, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Paquets d'allotjament web

A Space Bits et podem oferir les millors opcions d'allotjament web, tan per a empreses com particulars. Tots aquests paquets inclouen espai per al vostre domini i correu, així com totes les eines necessàries per gestionar el vostre propi compte de forma autònoma.

Tota web, una vegada finalitzada, requereix d'un servidor connectat 24/7 a Internet per a que sempre sigui accessible. És per això que a SpaceNetworks disposem dels nostres propis servidors i us podem oferir el paquet d'allotjament que millor s'adapti a les vostres necessitats. Tanmateix però, si cap de les següents ofertes satisfà les vostres necessitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i estudiarem el vostre cas individualment per a la millor opció d'allotjament.

Més informació sobre paquets d'allotjament web

Pàrking web

Aquest model d'allotjament està especialment concebut per totes aquelles empreses o usuaris que desitgin tenir el seu domini registrat i, alhora, indicar una breu informació i un contacte mitjançant el correu electrònic.

El paquet d'allotjament Parking web està format per una pàgina de cortesia, amb el logo de l'empresa i una breu informació, una bústia de correu POP3 de 100 Mb i possibilitat de redirigir el domini.

Més informació sobre el pàrking web

Registre de dominis

El registre del domini és imprescindible per tenir un nom propi a Internet. Per a disposar d'un domini, del estil www.nomempresa.com, cal primer comprovar-ne la seva disponibilitat i finalment registrar-lo. Una vegada aquest domini sigui nostre, ja podrem tenir comptes de correu com email@nomempresa.com i tot tipus de serveis relacionats amb el nom de domini escollit.

Nosaltres disposem dels mitjans per registrar-te qualsevol nom o marca que tinguis en ment així com renovar-te tots els dominis que ja tinguis, a un preu altament competitiu.

Més informació sobre el registre de dominis

Servidors dedicats

Si els paquets d'allotjament que tenim disponibles se't queden petits o prefereixes disposar d'un servidor autònom per dur a terme la teva activitat, et podem ajudar a configurar-lo i mantenir-lo. Disposem de servidors basats en els sistemes operatius CentOS Linux, Debian Linux, Fedora Core Linux, FreeBSD, Ubuntu Linux i Windows Server 2003 Web/Standard/Enterprise.

Et podem oferir solucions integrals de manteniment i actualització tan de programari com de maquinari, podent així disposar d'un servidor propi gestionat per professionals els quals vetllaran per tu perquè el servidor ofereixi constantment el seu millor rendiment possible.

Més informació sobre servidors dedicats

Hosting multidomini

Actualment estem treballant en ampliar la informació respecte aquest servei. Si estàs interessant en contractar un hosting multidomini i en vols conèixer més informació, posa't en contacte amb nosaltres i t'ampliarem tota la informació necesària.