93 873 29 91

Disseny i programació web

Treballem amb tecnologia com HTML5, CSS3, PHP, jQuery o XML per oferir les millors solucions en programació web i desenvolupament de projectes a Internet.

Els nostres serveis

Servidors dedicats

Si els paquets d'allotjament que tenim disponibles se't queden petits o prefereixes disposar d'un servidor autònom per dur a terme la teva activitat, et podem ajudar a configurar-lo i mantenir-lo. Disposem de servidors basats en els sistemes operatius CentOS Linux, Debian Linux, Fedora Core Linux, FreeBSD, Ubuntu Linux i Windows Server 2003 Web/Standard/Enterprise.

Et podem oferir solucions integrals de manteniment i actualització tan de programari com de maquinari, podent així disposar d'un servidor propi gestionat per professionals els quals vetllaran per tu perquè el servidor ofereixi constantment el seu millor rendiment possible.

Tan si pots gestionar i administrar tu mateix el teu servidor, o prefereixes confiar la seva administració al nostre equip, sol·licita'ns un pressupost i t'assegurarem el millor preu ajustat a les teves necessitats reals.